Casa Brazil
Voor uw eigen plekje in het paradijs
 
 

Nieuwe pagina 21. De lokatie

Gelegen in het economisch hart van Brazilië heeft de regio Sao Paulo – Campinas zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot 1 van de beste vestigingsplaatsen in Brazilië, met name omdat deze regio het snijpunt vormt tussen vele weg-, zee- en lucht verbindingen die vanaf deze lokatie goede toegang verschaffen tot het gehele continent. Als gevolg hiervan zijn in dit gebied veel nieuwe bedrijfs parken ontstaan, en worden er steeds meer hoogwaardige villaparken gebouwd buiten de stad alwaar de werknemers van deze industrie parken goed kunnen wonen. Daarnaast beschikken zowel Sao Paulo als Campinas over een bijna onbeperkte aanbod van zeer representatieve kantoor ruimte, en is hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel hier ruim voor handen.    

 

 

2. Bedrijfs parken

Een goed voorbeeld van het moderne aanbod van bedrijfs parken is het nieuwe project Fazgran, gesitueerd tussen Sao Paulo en Campinas.

Dit bedrijfs park beschikt in totaal over over 4 miljoen m2 vestigings ruimte, met grondstukken tussen de 2.500 en 100.000 m2 en biedt een volledig beschikbare  infrastructuur bestaande uit wegen, waterleiding, electra, telecomunicatie en rioolering. Bij de uitvoering van dit project wordt zeer veel aandacht besteed aan het scheppen van een prettige werk omgeving middels de realisatie van ontspannings ruimten, parken en met bomen geflankeerde straten.

Door de zeer goede bereikbaarheid biedt het bedrijfs park met name uitstekende mogelijkheden voor productie, opslag en distributie bedrijven.

    

Het Bedrijfs park biedt zeer uitgebreide facititeiten zoals een support centre met:

·    Hotel

·    Restaurant

·    Congres centrum

·    Cafetaria & cafe

·    Postkantoor

·    Fitness centre

·    Winkels

·    Parkeerplaats

3. Kantoor ruimte

Prachtige kantoorruimte genoeg in deze regio, maar vindt tussen het totale aanbod in deze regio maar eens de beste keuze voor uw specifieke bedrijf situatie.

Om u hierbij te helpen stellen wij samen met u op basis van uw bedrijfsprofiel een nauwkeurig eisenpakket samen waaraan uw nieuwe kantoor dient te voldoen en de faciliteiten waarvan uw gebruik wilt maken, waarna wij in samenwerking met onze lokale partner, die beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in de kantoor markt in en rondom Sao Paulo, de beste opties voor u in kaart brengen. Tevens biedt onze partner turn-key kantoor oplossingen waarbij op basis van een nauwkeurige analyse van uw organisatie en bedrijfsprocessen een optimale kantoor voor u wordt ontworpen en gerealiseerd. Onder deze turn-key kantoor oplossing vallen de volgende activiteiten:

·       ontwerp indeling kantoorruimten

·        ontwerp van de kantoor inrichting

·        definieren van de technische specificaties

·        aanvragen en selecteren van offertes van toeleveranciers

·        project management

·        toezicht en dagelijks controle op de uitvoering van het project

 

4. Luxe villaparken

Rondom Sao Paulo en Campinas is er een uitgebreide keuze aan groots opgezette villaparken met prachtige huizen, volledige infrastructuur en zeer uitgebreide facitliteiten. Al deze villaparken liggen in de vrije natuur en op goed bereikbare locaties. Een voorbeeld van zo´n villa park is het project Tambore 10, gelegen op zo´n 25 km. ten westen van Sao Paulo met uitstekende toegang tot de rondweg rondom de stad.

.    

 

 

Door de nabijheid van andere villaparken heeft men in deze regio uitstekende voorzieningen zoals:

·    Een groot shopping center met supermarkt en meer dan 200 winkels

·    Meer dan 80 restaurants en bars

·    Meer dan 200 medische voorzieningen zoals een ziekenhuis, huisartsen, tandartsen, etc.

·    14 onderwijs instituten inclusief een gerenomeerde universiteit.

Dit villapark is zeer ruim opgezet met mooie lanen en parken en beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals:

·        24 uurs bewaking

·        clubhuis met tennisbanen, gymzaal, fitness, en feestzaal

·        speeltuinen

·        wandelroutes door de natuur

·        parken met fraaie water partijen

 

 

 

Op de grondstukken die een afmeting hebben tussen de 500 en 1.000 m2 kan men naar eigen ontwerp een huis laten realiseren. In dit project heeft men echter ook de keuze uit de volgende prachtige standaard ontwerpen.

 

 

 

 

  

 

Klik hier voor het downloaden va

 

Klik hier voor
het downloaden van een artikel over Ilhabela uit het tijdschrift Immo International.

 

Klik hier voor meer informatie over het artikel betreffende moderne braziliaanse architectuur in het tijdschrift Vivenda van de maand Februari

 

Training ABN Amro team tijdens zeilweek Ilhabella