Casa Brazil
Voor uw eigen plekje in het paradijs
 
 

Nieuwe pagina 2
Unieke architectuur

Naast de bestaande huizen biedt CasaBrazil u tevens de mogelijkheid om uw eigen droomhuis volgens uw eigen wensen te laten ontwerpen en realiseren. Om u hierbij zo goed mogelijk te helpen beschikt CasaBrazil over een groot aantal contacten met onafhankelijke architecten en constructie bedrijven, en hebben wij een breed aanbod van prachtige bouwkavels voor u beschikbaar.

Braziliaanse architectuur

De huizen vervaardigd volgens de hedendaagse braziliaanse architectuur doen menig buitenlander versteld staan. Zo worden de diverse basis materialen zoals hout, staal, natuursteen, glas, graniet en beton op een verrassende manier met elkaar gecombineerd, lopen diverse interne ruimten visueel door elkaar heen en geven deze huizen door het gebruik van grote doorlopende vlakken, grote glas partijen en een geintegreerd binnen- en buiten ontwerp waarbij de topografie en orientatie van het terein worden gerespecteerd, de impressie van totale transparantie en een naadloze overgang tussen binnen- en buitenkant van het huis. Als gevolg hiervan vormen deze huizen een prachtig gebalanceerd geheel met hun  omgeving waarin de bewoners van een optimaal woongenot kunnen profiteren.

Om u hiervan een beeld te geven hebben wij  een aantal voorbeelden van deze verrassende architectuur, alsmede enige verklaring door de verantwoordelijke architecten, opgenomen. Klik hieronder op huizen of bouwkavels als u de voorbeelden wilt zien.

Huizen

Bouwkavels 


Klik hier voor het downloaden va

 

Klik hier voor
het downloaden van een artikel over Ilhabela uit het tijdschrift Immo International.

 

Klik hier voor meer informatie over het artikel betreffende moderne braziliaanse architectuur in het tijdschrift Vivenda van de maand Februari

 

Training ABN Amro team tijdens zeilweek Ilhabella