Casa Brazil
Voor uw eigen plekje in het paradijs
 
 

Nieuwe pagina 21. De lokatie

Dit exclusieve resort, Riviera de Sao lourenço, ligt aan de Costa Verde op 120 km. van Sao Paulo en op zo´n 100 km. van Ilhabela nabij de plaats Bertioga aan een kust met brede zandstranden en mooie baaien.

   

2. Het project

De Riviera de Sao lourenço is het grootste  onroerend goed project aan de kust van Brazilië en beschikt over zeer  uitgebreide voorzieningen zoals  een winkel centrum met 50 winkels, restaurants, benzinepomp, banken, tandarts en huisarts praktijken, postkantoor, scholen en kerken. Omdat het resort volledig omringt is door het beschermde tropische regenwoud zijn er uitgebreide voorzieningen voor de opvang en verwerking van afval en afvalwater, en gelden er strenge milieu eisen om er voor te zorgen dat de prachtige omgeving niet wordt aangetast.

Winkelcentrum  

Bowling

Fitness Centre

 

Restaurants

                                      

 

Strand

 

 

De Appartementen

De Riviera de Sao Louranco biedt een zeer breed aanbod van luxieuze appartementen.

Het aanbod loopt van appartementen van 150 m2 met 2 slaapkamers en suite en ruim balkon met BBQ van € 130.000 tot extreem luxe penthouses met een oppervlak van 400 m2 met groot terras en eigen zwembad voor een prijs van € 550.000. Door de grote ruimten tussen de appartementgebouwen, de uitgebreide groenvoorzieningen, en de nabijheid van de zee heeft men hier altijd het gevoel dicht bij de natuur te leven.

 

Zie voor ons het actueel aanbod van luxe resorts

Klik hier voor het downloaden va

 

Klik hier voor
het downloaden van een artikel over Ilhabela uit het tijdschrift Immo International.

 

Klik hier voor meer informatie over het artikel betreffende moderne braziliaanse architectuur in het tijdschrift Vivenda van de maand Februari

 

Training ABN Amro team tijdens zeilweek Ilhabella