Casa Brazil
Voor uw eigen plekje in het paradijs
 
 

Nieuwe pagina 21. De lokatie

Deze luxe buitenhuizen bevinden zich in de omgeving van de bekende plaats Petropolis op zo´n 66 km. landinwaards vanaf Rio de Janeiro. De plaats Petropolis dankt zijn naam aan de Keizer Pedro II die hier in 1843 zijn zomerresidentie liet bouwen omdat het hier op een hoogt van 840 meter in de zomer zo´n 6 graden koeler was dan in de toenmalige hoofdstad van Brazilië, Rio de Janeiro. Door de komst van de keizer heeft Petropolis zich onwikkeld tot het zomer verblijf van de adel en invloedrijken van Brazilië en heeft de stad een monumentaal karaket met mooie palijzen, parken, buitenverblijven en kerken. Door de Portugeese afkomst van de keizer heeft de stad een zeer europees karakter.

 

 

 


 

2. De omgeving

De omgeving wordt gekenmerkt door een zeer bergachtig landschap met overdadige tropische begroeing met vele rivieren en watervallen. Deze omgeving biedt zeer uitgebreide mogelijkheden voor het beoefenen van vele buiten activiteiten zoals bijvoorbeeld tracking, paardrijden, bergbeklimmen, raften, etc.

 


 

3. De huizen

In deze regio biedt CasaBrazil landhuizen aan in de prijs range van € 50.000,- tot € 500.000,-

Vrijwel alle huizen beschikken over een zeer groot grondstuk, mooi aangelegde tuin en een parchtig uitzicht op de betoverend mooie omgeving. De meeste huizen liggen in zeer ruim opgezette villa parken met bewaking en gemeenschappelijke faciliteiten en beschikken in regel over een eigen zwembad, personeelswoning en afzonderlijk gastenverblijf. De huizen in deze regio zijn zeer solide gebouwd en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.

 

 

 

 

Klik hier voor het actuele aanbod voor de keizerlijke residentie

Klik hier voor het downloaden va

 

Klik hier voor
het downloaden van een artikel over Ilhabela uit het tijdschrift Immo International.

 

Klik hier voor meer informatie over het artikel betreffende moderne braziliaanse architectuur in het tijdschrift Vivenda van de maand Februari

 

Training ABN Amro team tijdens zeilweek Ilhabella