Casa Brazil
Voor uw eigen plekje in het paradijs
 
 

Nieuwe pagina 21. De lokatie

Dit bijzondere onroerend goed project met een van de beste golf courses van Brazilië en met uitgebreide voorzieningen zoals tennis banen, voetbalvelden, fietspaden, zwembaden, saunas, een uitgebreide jachthaven en faciliteiten voor paardrijden, rafting, bergbeklimmen, tracking, en duiken.

Dit golf resort ligt aan de Costa Verde op 120 km. van Rio de Janeiro en op zo´n 230 km. van Ilhabela nabij de plaats Angra dos Reis in een gebied met meer dan 360 prachtige tropische eilandjes en meer dan 2000 strandjes.


 

 

2. Project lay-out


  Het condonimio (villapark) is voorzien van een uitgebreid netwerk van wegen en kanalen waardoor elk grondstuk goed bereikbaar is en veel grondstukken de mogelijkheid hebben voor een eigen aanlegstijger. Binnen het besloten villa park liggen tevens een aantal mooie stranden en een hotel/restaurant met uitgebeide facilieiten. De verbinding naar de 18-holes golfcourse wordt gevormd door  een brug over de kustweg. 


Golfcourse

   

       

 

3. De huizen

In het villapark kunt u grondstukken kopen van 2.000 m2 of groter voor prijzen vanaf € 115.000 waarop u zelf uw droomhuis kunt realiseren. Een huis met een woonoppervlak van 300 m2 met 3 slaapkamers met badkamer en suite, ruime huiskamer, keuken, bijkeuken, personeelsverblijf en ruime veranda kunt u voor ongeveer € 100.000 op dit grondstuk realiseren.

    

 

 

 


 

 
Klik hier voor het downloaden va

 

Klik hier voor
het downloaden van een artikel over Ilhabela uit het tijdschrift Immo International.

 

Klik hier voor meer informatie over het artikel betreffende moderne braziliaanse architectuur in het tijdschrift Vivenda van de maand Februari

 

Training ABN Amro team tijdens zeilweek Ilhabella