Casa Brazil
Voor uw eigen plekje in het paradijs
 
 

Nieuwe pagina 21. De lokatie

Agra dos Reis ligt aan de Costa Verde (de groene kust) 120 km. ten westen van Rio de Janeiro aan de baai van het eiland Ilha Grande

 

 

 

 

2. De omgeving

In deze uitgestrekte en beschutte baai  bevinden zich meer dan 360 prachtige tropische eilandjes en meer dan 2000 strandjes, waardoor deze regio een waar genoegen is voor iedereen die houdt van de watersport en met zijn eigen boot elke dag een ander “prive strandje" wil bezoeken. Deze regio is “The place to be” van de jet set van Rio de Janeiro. Verschillende eilanden in deze regio behoren reeds tot het prive bezit van pausant rijke brazilianen en regelmatig worden in dit gebied feesten georganiseerd voor the upper clase van Brazilië.

3. De huizen

De prijzen van de huizen die CasaBrazil in deze regio aanbiedt liggen ongeveer tussen de  € 50.000,- en € 500.000,- waarbij u voor ongeveer € 200.000,- al kunt beschikken over een mooi huis direct aan zee met 3 of 4 slaapkamers met badkamer en suite. De meeste huizen beschikken over een eigen zwembad en liggen in een besloten villapark.

    

Op verzoek kan CasaBrazil in deze regio ook zeer exclusieve objecten aanbieden zoals o.a. gehele eilanden met meerdere huizen en aanleg pieren.

 

  

Klik hier voor het actuele aanbod voor het eilandrijk

Klik hier voor het downloaden va

 

Klik hier voor
het downloaden van een artikel over Ilhabela uit het tijdschrift Immo International.

 

Klik hier voor meer informatie over het artikel betreffende moderne braziliaanse architectuur in het tijdschrift Vivenda van de maand Februari

 

Training ABN Amro team tijdens zeilweek Ilhabella